Εν μέσω μίας οικονομικής κρίσης αλλά και στο χείλος μίας περιβαλλοντικής καταστροφής, οι αυξημένες πλέον ανάγκες της αγοράς σε ενέργεια, το αυξημένο κόστος αυτής και η αυξημένη ρύπανση του περιβάλλοντος  οδηγούν στο να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε οικονομικότερες λύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό ιδρύθηκε η HEGREN, μία φιλόδοξη εταιρεία στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1986, και από το 2008 ασχολείται με τον χώρο της "Πράσινής Ενέργειας"  βοηθώντας απλούς καταναλωτές και επαγγελματίες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και χώρες του εξωτερικού, να εξοικονομήσουν χρήματα, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον χώρο τους.

Η HEGREN είναι ελληνική εταιρεία κατασκευής  προϊόντων τεχνολογίας LED και Αυτόνομων Φωτοβολταϊκών Φωτιστικών.

Τα προϊόντα LED που κατασκευάζουμε, είναι πρωτοπόρα, χαμηλής καταναλώσεως, μηδενικών θερμοκρασιών, γρήγορης απόσβεσης και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Φωτιστικά μας, μπορούν να ανταποκριθούν σε απαιτήσεις κάθε είδους, από οικιακούς κήπους έως φωτοβολταϊκά πάρκα.

Η εταιρεία μας αναπτύσσεται συνεχώς και επενδύει για ένα καλύτερο και περήφανο αύριο . . .

Φόρμα Επικοινωνίας

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Subject(*)
Please write a subject for your message.

Message(*)
Please let us know your message.

captcha(*)
captcha
Invalid Input

Led-products HEGREN

Solar.lights. HEGREN

Autonomous-systems. HEGREN

 

Calculator new

Επικοινωνία

Λεωφόρος Ειρήνης 61

Ταύρος, 177 78, Αττική 

Τηλ.:+30 2103422261

Fax: +30 2103422269

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.